Groene Berg helpt ondernemers

De ondernemer echt helpen. Dat is de missie van Groene Berg. Met het overnemen van de financiële administratie, en het geven van ondernemersadvies. De ondernemer kan zich daardoor beter focussen op de core business, heeft meer tijd voor zaken waar normaal geen tijd voor is en kan de omzet en het resultaat zien stijgen.

Medeoprichter Stephan Dankers: “De meeste ondernemers hebben bij aanvang van het ondernemerschap gekozen om te ondernemen in het vakgebied waar ze goed in zijn, maar vaak niet voor bijkomende zaken, zoals financiële administratie, verandertrajecten of het managen van groei en krimp. Dit zijn vaak de zogenaamde energievreters. Het risico bestaat dat de administratie gaat achterlopen, verkoopfacturen onnodig lang of helemaal niet worden voldaan, of dat processen rommelig worden ingericht en daardoor niet toekomstgericht zijn.”

De meeste administratiekantoren richten zich op het doen van belastingaangiften, het opstellen van de jaarrekening en het doen van salarisadministratie. Groene Berg onderscheidt zicht door het volledig overnemen van de financiële administratie. De ondernemer hoeft in principe alleen nog de inkoopfacturen te uploaden of de geleverde uren en diensten door te geven. Groene Berg doet de rest. Daarnaast geeft Groene Berg advies op het gebied van strategie, kwaliteitsmanagement, groei en krimp en begeleidt het interne verandertrajecten.

Groene Berg hecht veel waarde aan duidelijkheid. Stephan: “Je ziet nog altijd ondernemers die niet goed snappen hoe een juiste financiële administratie eruit ziet, maar ook wat een boekhouder of accountant vervolgens met die administratie doet voor de belastingaangiftes of de jaarafsluiting. Duidelijkheid is cruciaal voor meer ondernemerszin. En dat is precies wat ondernemers willen.”

Contact

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Adres:

Groene Berg
Ypendael 32
3743 AW Baarn

KvK nr.: 51853604
BTW nr.: NL850200982B01
IBAN: NL05 INGB 0005 9870 61

Contact:

Stephan Dankers:
06-22039203
sdankers@groeneberg.nl

Raymond ter Bogt:
06-24760373
rterbogt@groeneberg.nl

    Copyright: Groene Berg | Privacy | Algemene Voorwaarden | Disclaimer

    Website: Webheld.nl