Groene Berg trotse sponsor van Hockeyclub Laren

Groene Berg is trotse sponsor van de Larensche Mixed Hockey Club (LMHC). Er zijn namelijk nogal van overeenkomsten tussen ondernemen en sporten op hoog niveau.

Als een topsporter een wedstrijd speelt ziet het er vaak heel makkelijk uit. Maar dat is vooral vanaf de bank. De sporter zelf weet hoeveel tijd, energie, geld en doorzettingsvermogen ervoor nodig zijn geweest om te blijven verbeteren. En niet alleen de sporter weet dit. Ook de club, de ouders en de familie, de school en vrienden.

Zo is het ook met ondernemers. Ondernemers met succesvolle en aansprekende producten en diensten hebben vaak een kloppende administratie, een kloppend team en een kloppende mentaliteit. Maar stellen we ons ooit de vraag: hoe zijn ze daaraan gekomen?
Ook een ondernemer heeft veel trainingsuren nodig om succesvol te worden. Dat gaat met vallen en opstaan, stapje voor stapje.

En dat is precies de reden waarom wij heel graag sponsor zijn van een club als deze. Sterker nog, we besloten de trainingspakken te sponsoren. Want zonder training, geen topprestatie.

Ga voor meer informatie over de club naar www.lmhc.nl.

Contact

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Adres:

Groene Berg
Ypendael 32
3743 AW Baarn

KvK nr.: 51853604
BTW nr.: NL850200982B01
IBAN: NL05 INGB 0005 9870 61

Contact:

Stephan Dankers:
06-22039203
sdankers@groeneberg.nl

Raymond ter Bogt:
06-24760373
rterbogt@groeneberg.nl

    Copyright: Groene Berg | Privacy | Algemene Voorwaarden | Disclaimer

    Website: Webheld.nl